Bli med i U45 i Lister!

U45 er en ressursgruppe under Lister Næringsforening for yngre ansatte i privat næringsliv og offentlig sektor i regionen. Bli med da vel!
Vi ønsker å skape et miljø av yngre arbeidstakere som kan bygge relasjoner i regionen, skape bolyst og bidra til å bygge godt omdømme.
 
U45 skal være en arena hvor unge voksne med karriereambisjoner og nysgjerrighet kan møtes, få faglig påfyll, bli inspirert og heie hverandre fram.
Gjennom etablering av U45 ønsker vi å synliggjøre og styrke regionens muligheter for yngre arbeidstakere for å trekke unge mennesker til regionen og beholde kompetent arbeidskraft.
 
U45 er et forretningsnettverk for unge arbeidstakere i regionen. Nettverket skal være knutepunktet for aktive samfunns- og næringslivsinteresserte personer i arbeid under 45 år.
 
Som medlem er man med i et åpent og inkluderende nettverk. De som deltar blir invitert til eksklusive sosiale og faglige arrangementer. Man blir kjent med likesinnede i regionen. På Facebook-gruppen vår får man informasjon om aktuelle styreverv, stillingsutlysninger og annet relevant innhold.


Årskontingent for medlemsskap:

Arbeidstaker: 300 kroner
Student: 150 kroner