Inspirasjonssamling på bildelfabrikken
Hold av fredag 8. mars. Da blir det inspirasjonsfrokost på Aludyne.

Inspirasjonssamling på bildelfabrikken

29. januar 2024 | Tekst: Sveinung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon
Aludyne i Farsund er vertskap når Lister Næringsforenings U45-nettverk inviterer faglig påfyll og bedriftsbesøk fredag 8. mars.
– Vi ønsker å vise frem de mange flotte arbeidsplassene vi har, og aktivt bidra til framsnakking av Lister som en attraktiv region med ett felles bo og arbeidsmarked, sier Eivind Reisvaag Sunde, styreleder i Lister Næringsforening.

Fabrikksjef Lille Hege Hals vil fortelle om hvordan Aludyne kombinerer verdensledende teknologi og lokal produksjon i et globalt marked.

DEN AMERIKANSKEIDE bedriften har rundt 230 ansatte og produserer bildeler. På kundelisten står blant andre BMW, Mercedes og Porsche.

Til samlingen er også Are Jaastad, som gjennom konsulentselskapet Dusin opererer som «personlig trener» for bedrifter. Han skal gi deg råd om hvordan du kan tette avviket mellom ambisjon og prestasjon for å oppnå bedre målstyring av prosjekter.

SAMLINGEN starter med frokost i kantina på Aludyne fra klokken 07.45 til 08.15.

Forrige inspirasjonssamling var på Fibo i Lyngdal i september i fjor. Også denne gangen legges det også opp til omvisning i produksjonsområdet.

– VÅRT MÅL med disse samlingene i U45-nettverket er nettverksbygging på tvers av bransje, skape identitet og stolthet for det man har. Vi ønsker også å bidra til en delingskultur der vi kan inspirere, motivere og lære av hverandre, på tvers av kommunegrenser, forteller Sunde, og legger til:

– Vårt strategiske mål er å bidra til økt bolyst, attraktivitet, og rekruttering av riktig kompetanse til vår region.

Meld deg på her!